• Dorpstraat 63, 6438 JT Oirsbeek
  • 046 204 15 78

Lingerie

Een borstamputatie of borstsparende operatie is een heftige gebeurtenis die iemands leven totaal overhoop gooit. Zowel lichamelijk als geestelijk. Logisch, want wie dat lot treft, moet heel wat doorstaan. Dat houdt niet op na de operatie: lichamelijk bent u weliswaar weer gezond, maar de blijdschap daarover wordt overschaduwd door gevoelens van schaamte en onzekerheid. Hoe zie ik eruit in mijn favoriete jurk? Kan ik nog wel gaan zwemmen, iets wat ik altijd zo graag deed? Voel ik mij nog wel vrouwelijk?

Het antwoord van Ankie: Care 4 You is duidelijk: ‘Samen met u gaan we ervoor zorgen dat uw zelfvertrouwen weer helemaal terugkeert en dat u zich weer op en top vrouw voelt. Het met een gerust gevoel kunnen dragen van lingerie is een belangrijke stap in het verdere proces van verwerking en acceptatie.

Ankie: Care 4 You beschikt over een grote collectie bh’s in alle soorten, kleuren en maten; van de A t/m H cup. Tevens heeft u keuze uit een groot aanbod prothese bh`s, sport bh`s en vrijetijd tops waar in de hoesjes zijn geïntrigeerd. Ook badmode! De rijpere en volslanke vrouw kan daarnaast kiezen uit een grote collectie corseletten.

Kom vrijblijvend kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van  prothese lingerie/badmode. U mag erop rekenen dat u van mij een deskundig en eerlijk advies krijgt.

Prothese bh

Voor een optimaal draagcomfort moeten de prothese beha en de prothese een perfecte eenheid te vormen. Dat vertaalt zich in de volgende eigenschappen:

  • Voldoende hoog gesneden decolleté voor zekere steun;
  • Hoger deel tussen de cups en goed aansluitend, elastisch decolleté voor optimale steun van de prothese;
  • Cups die passen bij uw protheses;
  • Op de rug zitten verstelbare en elastische schouderbanden, die bij toenemende maten breder worden;
  • Een brede, zachte ondercupband voor goede steun en aangenaam draagcomfort;
  • Hogere armuitsnijding voor het verhullen van eventuele littekens.

Ankie: Care 4 You werkt met verschillende gerenommeerde leveranciers zoals Amoena, Anita , Silima, ABC Basko en Susa.

Heeft u vragen over lingerie, prothese beha’s of bent u op zoek naar een specifiek model? Maak gerust een afspraak met mij. Geheel vrijblijvend. Ik neem de tijd voor u en geef u een professioneel en eerlijk advies. Ook voor vragen over cupmaat en pasvorm ben u bij mij aan het juiste adres.

  • Zipsfotografie20117101631115110