• Dorpstraat 63, 6438 JT Oirsbeek
  • 046 204 15 78

Over Ankie: Care 4 You

Ankie: Care 4 You is een Mammacare speciaalzaak waar u, in een veilige en rustige omgeving, persoonlijke aandacht en een goede deskundige voorlichting krijgt. Privacy is vanzelfsprekend.

Voor iedere vrouw blijft het zeer ingrijpend als haar borst geheel of gedeeltelijk is weggenomen als gevolg van borstkanker. Voor mij (Ankie Simons, eigenaresse van Ankie: Care 4 You) zijn daarom de bovengenoemde punten geen extra service, maar een noodzakelijke voorwaarde om mijn klanten goed te kunnen helpen.

Ik heb de opleiding Mammacare adviseur met goed gevolg doorlopen. Ook ben ik in het bezit van het SEMH certificaat en voldoe aan alle eisen die de branchevereniging stelt.

De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche gebruikersorganisatie en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een erkend leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de leveranciers aan deze eisen voldoen.

Afspraken

Om u alle tijd en aandacht te kunnen geven, werk ik alleen op afspraak. Op onderstaande tijden ben ik bereikbaar voor het inplannen van een afspraak. In overleg kunnen we onderstaande tijden aanpassen.

Maandag 09.30 – 17.00 uur 
Dinsdag 09.30 – 17.00 uur
Woensdag 09.30 – 17.00 uur
Donderdag 09.30 – 17.00 uur 
Vrijdag 09.30 – 17.00 uur
  Dagelijks pauzeren wij van 12.30 uur - 13.15 uur.

 

Huisbezoek:

Indien het voor u fysiek niet mogelijk is om naar onze speciaalzaak te komen, dan bestaat de mogelijkheid tot een bezoek bij u thuis. Hiervoor brengen we een bedrag in rekening voor de gemaakte voorrijkosten.

 


Contact

U kunt mij contacteren via:
046 204 15 78
 info@ankiecare4you.nl

Of vul ons contactformulier in, dat vind u hier.

Wachttijden

Soms kan het gebeuren dat een afspraak uitloopt en er een wachttijd ontstaat. Ik streef er naar dit te beperken tot maximaal 15 minuten, mocht het voorkomen dan vraag ik hiervoor uw begrip.